אתם יודעים מה? החלטתי לשחק אותה "כתב אוכל". אני גם ככה הולך למסעדות, אבל זו לא העבודה שלי. אז במקום להציע עצמי לכתב בעיתון – אכתוב כאן מה אני חושב על המסעדות עם המתכונים הכי טובים. מדובר על מסעדות לאנשים שלא מעניין אותם עכשיו פסטות או עוגות עם מתכון ללא גלוטן. הם רוצים פרה מדממת!
דוריס – מתכונים משובחים של בשר
קודם כל יש בה את הPOERTERHOUSE הכי טעים שאכלתי בארץ, כמעט דומה לPETER LUGER בניו יורק. אמנם זה לא זול – 230 שקל – אבל זה 750 גרם של בשר נטו! אפשר גם לאכול המבורגר פשוט אם זה יקר לכם מדי, עולה 60 שקל. מצד שני, לאכול המבורגר ב-60 שקל כבר עדיף במקומות שמתמחים בזה, כמו מוזס. יש גם פילה טלה מצוין. מדובר במסעדה תל אביבית טיפוסית ומצוינת, במיוחד למי שאוהב בשר. בואו נגיד שיש מתכוני עוף נחמדים - אבל זה מקום לקורניבורים רציניים! בשר, קצת יין ישראלי וקדימה לחגוג.
NG – מתכונים איכותיים כמו שאני אוהב
עוד מקום שמשקיע בכל מתכון הוא NG. מסעדה יקרה מאד – אז אל תחשבו שאתם סתם הולכים לחטוף שם איזה משהו קטן. סטייק POERTERHOUSE עולה שם 800 שקל. יש מרק ב-40 שקל, אבל מי הולך לשם בשביל לאכול מרק?!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה