הטעם הקולינארי הישראלי השתכלל
ידוע כי בשנים האחרונות הטעם הקולינארי של הצרכן הישראלי התפתח. ישראל הפכה למעצמה של מתכונים – וכל שף גדול מופיע בטלוויזיה מעבר להיותו בשלן וטבח מקצועי. ידע ו-CRAVING אחר מתכון איכותי מוביל את הישראלים ללכת לעוד ועוד מסעדות. גם אני חובב מסעדות ומזה 15 שנה מבקר במסעדות הטובות בארץ, שנפתחות חדשות ובקרים. היתרון היחסי של מסעדות טובות הוא שהן נשארות זמן רב, 10-15 שנה, ורק המסעדות "הטרנדיות" מתחלפות כל הזמן. אם אתם מעוניינים לאכול אוכל טוב, שעשוי ממתכוני גורמי ברמה גבוהה, הייתי ממליץ לכם ללכת לאכול באחת מהמסעדות הבאות. מראש אני מתנצל – אני גר בתל אביב, ולכן אינני יוצא הרבה. יש גם מסעדות מעולות בצפון ובדרום כמובן.
בין השפים המוצלחים שאפשר למצוא אצלם אוכל - שגב, אבי ביטון ורפי כהן. אצלם תוכלו למצוא את הפסטות הכי טובות, את מתכוני פרגית הכי טובים ואת המתכוני דגים האיכותיים ביותר.
בין השפים המוצלחים שאפשר למצוא אצלם אוכל - שגב, אבי ביטון ורפי כהן. אצלם תוכלו למצוא את הפסטות הכי טובות, את מתכוני פרגית הכי טובים ואת המתכוני דגים האיכותיים ביותר.
המסעדות הכי טובות בעיניי
א. בראסרי היא מסעדה מצוינת בעיניי, אוכל מעולה במחיר לא יקר כמו של מסעדת גורמה.
ב. קופי בר – כנ"ל.
ג. מנטה ריי לאוהבי פירות הים, יין ישראלי והנוף המשקיף לחופי יפו. אפשר לטייל גם על הטיילת וחייב לציין את המיתוג היפיפה שעשתה המאיירת עינת פלד.
ד. דיסקי של חיים כהן – אין צורך להוסיף מילים
ה. מול ים, יקרה אך מדהימה
ו. מוזס – ללא ספק ההמבורגר הטעים בארץ
ז. כתית
ח. קימל (שפותחת סניפים בעוד מקומות בארץ, למשל בצפון; וגם התרנגול הכחול בתל אביב).
ט. סמואל הרברט
י. רפאל המדהימה של רפי כהן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה